Bundels Galaxy S5

De Galaxy S5 is een fijn toestel en vanwege zijn stof/waterdichtheid zeer robuust. De S5 is onder andere waterdicht gemaakt door een klepje voor de micro USB poort. Je dient het klepje van de laad poort te openen voordat het laden kan beginnen. Best onhandig ... Het draadloos laden geeft een oplossing hiervoor.

Juiste ontvanger
We hebben lang gezocht om een goede qi ontvanger te vinden voor de S5. In de accudeksel zit namelijk op een bepaalde plek metaal waardoor het laden kan worden verstoord. Veel fabrikanten houden hier helaas geen rekening mee waardoor het laden niet goed verloopt en nog vervelender je toestel te warm wordt. Wij bieden met de huidige QI ontvanger een perfecte oplossing waarmee je je S5 snel en duurzaam kan opladen.

Vergelijken en kiezen
Al die verschillende pakketen en versies, waar dien je op te letten?
De producten zijn allemaal gemaakt volgens de Qi standaard, uitvoerig getest en werken perfect. Het verschil dient gezocht te worden in:
+ Afwerking : duurdere producten hebben fijnere afwerking en sluiten beter aan
+ Looks : verschil in vorm en kleur; dat is een kwestie van smaak
+ Vermogen : alleen de 5 Watt versie is interessant voor de S5 en dat is de huidige standaard; toch weten we uit ervaring dat het basis/goedkoopste modellen net iets minder vermogen leveren dan de duurdere modellen; werkt prima, maar laden iets minder snel

TIP : Voor een draadloos laadstation heb je een iets zwaardere adapter/lader nodig dan de standaard adapter. Gebruik hiervoor een 10Watt/2Ampere versie.

Kijk snel even bij de onderstaande pakketten wellicht kunnen we je verleiden tot contactloos laden ;-)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.