iPhone 7/7+/6/6S/6+/6S+/5/SE draadloos opladen

Comfortabel draadloos je iPhone 7/7+/6/6S/6+/6S+/5/SE opladen, wie wil dat niet?! Om dit mogelijk te maken dient de iPhone voorzien te worden van een draadloze ontvanger. Dit kan op de onderstaande twee manieren.
- met een losse inlay / receiver of
- met een case / hoesje met ingebouwde qi ontvanger.

Aangezien de iPhone 7 en oudere modellen geen draadloos laden ondersteunen wordt voor beide manieren de laadpoort (lightning) van de iPhone gebruikt op de ontvanger aan te sluiten. Daarnaast is er nog een draadloos laadstation / dock / zender nodig om het draadloos laden te kunnen starten. In de markt is de Qi techniek het meest gangbaar en deze bieden wij ook al enkele jaren aan. Dit is een veilige, comfortabele en snelste manier van draadloos laden.

iPhone draadloos opladen losse ontvanger iPhone 6 draadloos opladen geintegreerd in hoesje

Draadloos opladen
Draadloos laden is super comfortabel en eenmaal gewend dan wil je niet meer anders. Je legt je iPhone neer op het Qi laadstation en het laden begint. Word je gebeld dan neem je je toestel op zonder verstrikt te raken in de kabels of vast te zitten aan de muur.

Er zijn veel verschillende Qi-opladers op de markt, velen door ons al getest. De Nillkin Magic Disk 3 is onze premium lader die kwaliteit en snelladen combineert. De fantasy lader is een mooie lader met een iets andere afwerking tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben de iPhone 6(s) en 6(s) plus met Nillkin covers succesvol getest op onze Fantasy en Nillkin laadstations.De Nillkin Magis disk 3 Fast Charge ondersteunt de laatste technologie waardoor deze met 10 Watt kan snelladen.
Houdt er wel rekening mee dat je netadapter sterk genoeg is (2A/10Watt) voor draadloos laden, daar er door inductie enig verlies van stroom plaats vindt.

iPhone draadloos oplaad voordeelpakket
Speciaal voor de iPhone hebben we oplaad voordeelpakketten samengesteld waarbij we draadloze lader en ontvanger hebben gecombineerd in een totaalpakket met extra korting. We hebben deze pakketten met verschillende laadstations en ontvanger. Kies onderstaande iPhone type om deze pakketten te zien.
Draadloos opladen voordeelpakket iPhone 7 en 7plus Draadloos opladen voordeelpakket iPhone 6(s) en 6(s)plus Draadloos opladen voordeelpakket iPhone 5(s/c) en SE

Video
In de onderstaande video krijg je een goed beeld van de Nillkin Magic Case cover voor de iPhone.


Hieronder zie je verschillende draadloze oplaad oplossingen voor verschillende iPhones (7/6/5)

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina