Draadloos opladen Galaxy S6

Klik hier voor de beste qi-lader voor de Samsung S6

Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge
De Samsung Galaxy S6 en de S6 Edge zijn de opvolger van de populaire S5. Deze fantastische smartphones kunnen uiteraard net iets meer en zijn net iets beter dan hun voorgangers. De Edge rand, 16 Megapixel camera, Android 5+ en ingebouwde NFC chip maken deze telefoon uiterst geschikt voor de huidige klantbehoefte.

Samsung Galaxy S6 edge draadloos opladen

Draadloos opladen
Naast de standaard ingebouwde NFC chip voor draadloze betalingen zit er eindelijk ook een ingebouwde Qi standaard wireless lader in! Hierdoor kan de S6 op alle huidige draadloze laders opgeladen worden. Vorige modellen zoals de S5 en Note 4 hadden nog een receiver nodig.

Volgens Samsung zijn er meer dan 300 verschillende soorten opladers beschikbaar die gebruik maken van Qi wireless technologie, en vrijwel al deze opladers zijn dan ook compatible met de S6 en S6 Edge. De Nillkin Magic Disk 3 is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast hebben wij de S6 getest en werkend bevonden op al onze draadloze laders. Houdt er wel rekening mee dat je netadapter sterk genoeg is voor draadloos laden, daar er door inductie enig verlies van stroom plaats vindt. De Nillkin Magic Disk 3 laadt de S6+ Edge zelfs op hoge snelheid.

Nilkkin Magic Disk 3 (fast charge)
Draadloze oplader Samsung Galaxy S6
De Nillkin Magic disk 3 Fast Charger is een premium afgewerkte draadloze lader die perfect past bij de hoge afwerking van de S6. Daarnaast ondersteunt deze lader naast het universeel laden ook het snelladen waardoor de S6 Edge plus super snel laad.

Hieronder zie je onze geschikte Qi S6 draadloze opladers

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina